Vývoj anticovidové vakcíny jménem „Black Water“

Poslední květnový víkend nás navštívili naši „Nessáci“ z Prahy společně s docentem „Skočdo“ a magistrem „Pole“. Cíl sobotní mise byl jasný – pokusit se vyvinout novou vakcínu a to bez ztrát na členech teamu. Rozdělili jsme se proto do dvou skupin. „Dálkový logistický team“ a „Terénní výzkumný team“.
Pěší team se pokoušel získat vakcínu z místních bylin. Během jejich mise jim však štěstí nepřálo a některým členům začaly upadávat nohy a ruce. Proto museli sestrojit nosítka ze dřeva, aby se všichni dostali z pralesa v pořádku. Cyklistický team pro změnu trpěl jinými vedlejšími účinky. Byly to hlavně únava a ztráta orientace. Vedlejší účinky však netrvaly dlouho a oba teamy se přes déšť a kroupy dostaly v pořádku ze základního tábora do vakcinačního centra. Záchranný zásobovací team Láďa & Péťa se postaral o doplnění energie pro všechny členy výpravy. Veškeré účinné látky z černovodských lesů byly shromážděny a pokračovala prioritní vakcinace 70% čokoládovou vakcínou „Black Water“. Takto naočkované a zcela vyčerpané teamy doplnily psychickou energii u večerního divadélka a odebraly se do pelechu nabrat sílu na nedělní záchranu světa.
Mise nakonec byla úspěšná! Vakcína „Black Water“ byla vyvinuta, zachráněna ze spárů ZOMBIE a doručena celému světu, který je díky ní již zdravý. Výzkumné teamy z Černé Vody zkrátka neznají bolest a pro záchranu světa jsou ochotni obětovat vše!!!!
Velké poděkování našim „Nessákům“ za úžasný víkend plný adrenalinu, her, zábavy, smíchu a radosti. Děkujeme, že Vás máme!